Even voorstellen!!

Wij zijn Tjepke en Marit Sijtsema- van der Hulst en wij wonen met onze 3 kinderen in het gezellige dorp Siegerswoude.(FR)

Dat ligt op de grens van Friesland en Groningen. Vlakbij Drachten en Bakkeveen wat bij veel mensen wel bekend is i.v.m. de vele campings, mooie bossen en zeer toeristisch is.

Wij hebben in en rondom ons huis verschillende dieren waar we dagelijks mee bezig zijn.

Zo hebben we onze Riesenschnauzer en Dwergschnauzers in de kleur zwart en wit.  En niet te vergeten onze goede lobbes; een Golden Retriever die we hebben opgevangen en nooit meer weg is gegaan.

Op 16-jarige leeftijd importeerde ik de 1e witte Dwergschnauzer in Nederland die ik van mijn tante, Jetty van der Hulst, cadeau kreeg. Dit hondje heb ik veel geshowd ondanks dat ze nog niet erkend waren. Denk dat ik wel kan zeggen dat ik eraan heb meegedragen dat ze uiteindelijke erkend werden!

Eens in de 2-3 jaar fokken wij een nestje uit verantwoorde ouder combinaties onder de naam Marit's Majestic.

Rond mijn twintigste ben ik ook verliefd geworden op de Siamees. Heb jarenlang Siamesen, Burmesen en Tonkanesen gefokt onder de naam "Van de Hulsttak".

Hier haalden we leuke showresultaten mee. Zoals met de kater Aaron van de Weidesteen die Internationaal Kampioen werd en een dochter van hem: Anicka van de Hulsttak die Nederlands Kampioen werd enz. enz.

Toen mijn katten oud werden en uiteindelijk helaas zijn overleden heb ik jaren zonder Siamesen geleefd maar zo'n 3 jaar geleden weer de eerste Siamees gekocht omdat ik eigenlijk niet zonder kon.

En nu willen we onder de nieuwe naam "Van de Tjepmar Hoeve" een nieuwe start maken! Ondertussen is mijn man ook al door het Schnauzer- en Siamesen virus aangestoken...

Verder hebben wij een paar mini paardjes/ pony's, enkele Ouessanten (Frans mini schapen ras) en die houden we ook onder de naam "Van de Tjepmar Hoeve".

 

 

 
 
 

Copyright De Tjepmar Hoeve