Momenteel hebben wij geen Schnauzer puppies.Schnoodles!!!!


Wel hebben wij nu voor het eerst een nestje Schnoodles!
Geboren op 6 april 2010.
Twee teefjes en 3 reutjes in diverse kleuren.


Moeder is de zwarte Poolse Import teef Orsa Ti-Fio en vader een kleine Abrikoos-kleurige Labradoodle. (Poedel x Labrador)

Wij zijn erg verheugd dat wij deze bijzondere reu tijdelijk te leen hebben voor dekkingen.

In Nederland is de Schnoodle nog niet zo bekend maar des te meer in Engeland en Amerika waar al jarenlang gefokt wordt met deze combinatie. Sinds enkele jaren volgen ook Belgie en Duitsland.

Over het algemeen zijn er zeer weinig tot geen mensen allergisch voor de Dwergschnauzer.
Ditzelfde geldt voor de Doodle. Denk alleen maar aan de populariteit in Amerika bij President Obama die kon kiezen tussen de Doodle en de Portugese Waterhond. En dit allemaal i.v.m zijn dochter die allergisch is voor dieren.
Door deze combinatie krijg je een niet uitvallende vacht of uit de 1e generatie misschien nog een vacht die 1x per jaar geknipt zal moeten worden.
Verder verharen de honden niet. En qua maat zijn dit natuurlijk handzame hondjes die het goede van karakters van beide rassen bij elkaar brengen.

Denk hierbij aan leuke, vrolijke, leergierige en erg op de mens gerichte hondjes.

Onze puppies groeien bij ons in huis op met onze kleine kinderen en onze Siamezen.
Als zij groot genoeg zijn om naar hun nieuwe baasjes te gaan zijn ze uiteraard regelmatig ontwormd, geŽnt, nagekeken door de dierenarts, met paspoort en voorzien van een chip.
 

    

 

 

 
 
 

© Copyright De Tjepmar Hoeve